... április 25.-én átköltöztünk a házikóba. A költözés jó emlék marad, viszont az előtte lévő napok elég kemények voltak. Már hétfőtől folyamatosan pakoltunk, dobozoltunk és sok-sok mindent áthordtunk. A házikó lassan megtelt cuccokkal a lakásból viszont láthatóan alig fogytak a dolgok. Szerda estére már nagyon elcsigázott voltam, valahogy nem láttam az alagút végét, ezért csütörtökön délelőtt otthagytunk csapot-papot és kihasználva a jó időt a városközpontban sétálgattunk, fagyiztunk Marcika nagy-nagy örömére. 

Szerencsére a költözésben sokan segítettek így elég jól ment minden ebédidőben már az új ház nappalijában ülve falatoztuk a gulyáslevest és a fánkot, amit Anna néni készített nekünk.

Azóta eltelt egy hét... Olyan természetes itt lenni, mintha már hónapok óta itt laknánk: csendes, nyugodt, békés minden. 

A bejegyzés trackback címe:

https://homok-haton-haziko.blog.hu/api/trackback/id/tr857421448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása